Esteu aquí

Tarda jove al Ribera: Jocs En Femení

tarda jove

Les Tardes Joves són un espai de trobada als centres cívics de la ciutat on els i les joves a partir de 12 anys podeu gaudir de jocs de taula, manualitats, cultura digital, cuina... Nosaltres us proposarem algunes activitats però volem sentir les vostres idees per poder construir aquestes tardes entre totes. 

Les Tardes Joves es realitzen:

  • Dimarts – C.C Jardins de la Pau
  • Dimecres - C.C Palmira Domènech
  • Dijous – C.C Sant Jordi-Ribera Baixa
  • Divendres – El Lloro

Dijous 28 de març tenim preparada una tarda de jocs ben especials, tots ells plantejats amb perspectiva de gènere.

- Jocs de Taula a la Sala Gran: Farem partida d'Scrabble amb el Club d'Scrabble El Prat. També tindrem el joc de cartes de les famílies i molts altres, que es transformaran i ens faran passar una tarda ben entretinguda on, de ben segur, aprendrem moltíssim i gaudirem del joc!

- Scape Room Feminista: Podreu participar en aquest joc d'aventura físic i mental que consisteix a tancar a un grup de jugadors/es en una habitació, on hauran de solucionar enigmes i trencaclosques de tota mena per aconseguir escapar abans que finalitzi el temps disponible. Els grups de participants seran d'entre 4 i 7 persones. El temps de duració del joc és d'un 20-30 minuts aproximadament. Disponible fins a esgotar les places. Recomanem venir a primera hora per apuntar-se.

Per celebrar i reivindicar el Dia Internacional de les Dones, el Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa de forma compartida amb les entitats i grups que conviuen a l'equipament ofereix una programació especial dins el cicle En Femení. Durant tot el mes de març, les entitats i activitats habituals de l'equipament s'adapten a temàtiques de gènere, oferint també noves propostes per endinsar-nos en la reflexió entorn de les dones.

  • Accessible