Esteu aquí

Taller obert de Bollywood

bollywood image

Per celebrar i reivindicar el Dia Internacional de les Dones, les entitats vinculades el Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa i altres col·lectius de la ciutat ofereixen una programació especial. Durant tot un mes obren portes dels seus tallers -on la majoria, si no la totalitat de participants, són dones-, adapten les seves activitats habituals a temàtiques de gènere i ofereixen noves propostes per endinsar-nos en la reflexió entorn a les dones.

L'Associació de Veïns de Sant Jordi ofereix durant tot l'any un taller de dansa Bollywood els dissabtes al matí. En aquesta ocasió ens conviden a provar i compartir el taller amb les participants. 

Vine i aprèn els passos bàsics d'aquest ball, originari de l'Índia i sorgit de la factoria de cinema musical que té el mateix nom. De ritme fresc i exòtic, aquesta dansa afavoreix la coordinació i l'expressivitat. La dansa destaca per la seva energia, coreografies grupals, colors i alegria... En les coreografies hi ha una barreja de tots els estils, amb aportacions actualment d'altres danses més internacionals com el hip-hop o el funky. No t'ho perdis!

 

 

  • Accessible