Esteu aquí

Taller familiar: "Com narrar contes als nostres infants" a càrrec de Marta Montiel

Temes: Cultura
Categories: Biblioteca Antonio Martín
TIPUS: Lectura
Per a qui: Adult, Familiar
Taller familiar

En el marc del projecte Converses literàries del programa Interseccions, us proposem un taller d’oralitat per adquirir recursos que ens permetin guanyar confiança i expressivitat durant la lectura de contes als infants.

A través de l’oïda, la mirada, la gestualitat, la respiració i l’articulació dels sons podrem experimentar el plaer de fer viatjar els nens a través dels contes. Descobrirem els elements expressius de la parla, el valor de la puntuació i les pauses, el moviment de la veu des del cos, les actituds i timbres dels personatges, per poder gaudir dels contes transmetent als oients l’imaginari de les històries narrades.

Adreçat a mares i pares, educadores i mestres.

Places limitades. Inscripcions al correu: delcampobn@diba.cat

Marta Montiel és actriu i professora de veu i expressió oral a l’Institut del Teatre de Barcelona, Escuela Doblaje Barcelona i al CFGS del Centre de Formació Teatral El Galliner. També ha impartit classes a Aules, El Col·legi del Teatre, Eòlia, La Casona. Ha fet assessoraments vocals a intèrprets i intensius de veu, expressió oral i lectura en veu alta a entitats i centres com la Universtitat de Girona, Cercle Artístic de Ciutadella, La Perla 29, Associació de Guies Turístics de Barcelona, Bcn Activa, Institut per al Desenvolupament de la Formació i l’Ocupació, etc. També ha treballat com a narradora en recitals per Tantàgora, Lapislàtzuli Editorial i ajuntaments durant setmanes dedicades a la poesia i l’oralitat.