Esteu aquí

Tagging David Martos: presentació publicació digital

TAGGING DAVID MARTOS PRESENTACIÓ PUBLICACIÓ

Tagging David Martos

Un Tag és la primera acció en forma de signatura amb què els grafiters i street-artistes intervenen al carrer, assenyalen el seu territori i afirmen la seva identitat. Tagging David Martos és un projecte liderat per l'Escola d'Arts del Prat, amb la complicitat de familiars, amics i companys, i la col·laboració d'/UNZIP Arts Visuals i Joves Prat, que pretén rastrejar, afirmar i difondre la presència i les aportacions de David Martos en el context creatiu i del grafiti del Prat de Llobregat. Amb aquesta intenció, es desenvolupen una sèrie d'accions i intervencions artístiques col·lectives als murs de la ciutat, la recerca i documentació sobre les seves intervencions a l'espai públic en forma de publicació digital, i les presentacions públiques de les accions anteriors a diferents espais i propostes de la ciutat (Festival Altraveu 2018, entre d'altres).

Tagging David Martos: presentació publicació digital

La proposta ha estat articulada per /UNZIP Arts Visuals i l’artista, fotògraf i investigador Adrian Fernández, amb la col·laboració i entrevistes als seus familiars, amics, grafiters i col·legues. Des d’aquestes línies, agrair a tots i totes els implicats les seves aportacions, referents i reflexions.

L’objectiu d’aquesta investigació és recuperar de manera col·lectiva la trajectòria artística de David Martos a partir de recopilar fotogràficament els grafitis existents en el Prat de Llobregat (a partir de l’arxiu personal de Pepe Martos) i també obtenir informació del seu fer com artista. Per construir-ho, ens hem possat en contacte amb als seus familiars i amics per recopilar informació, documentació i realitzar entrevistes.

S’ha dut a terme una publicació digital, que integra la investigació de les intervencions públiques de David Martos, sempre posant en relleu la trajectòria artística i contextual del grafiter i creador pratenc. Aquesta publicació estarà linkat en algunes de les plataformes digitals del territori per consulta de tota la ciutat.

Amb la col·laboració de: l’Escola d’Arts del Prat i Joves Prat

 

Altres accions del projecte Tagging David Martos:
Dissabte 12 de maig a les a partir de les 21 hores: presentació del stop-motion de realitzación de la pintura mural + publicació digital de la investigació sobre l’autor d'Adrian Fernandez. Al Fondo d'En Peixo, dins del context del Festival Altraveu 18 ( festival de música, organitzat per Joves Prat).
 

Activitats relacionades

Laboratori Teatral #EnFemení

Tipus: Proposta
Quan: 24/11/2020
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Instal.lació contra les violències masclistes

Tipus: Proposta
Quan: 25/11/2020 de 10:00 a 22:00 h
On: Plaça Catalunya (zona gespa)