Esteu aquí

Subseu 5è Congrés de Dones del Baix Llobregat 100% feministes

Temes: Persones
Categories: Dones
TIPUS: Jornada
Per a qui: Adult, Dones, Familiar, Per a tots els públics

Actuacions del mon local contra les violències masclistes, mes enllà dels Circuits

Programa

18:30 h. Benvinguda per part de la Regidora Anna Martin

18:40 h. Taula rodona Actuacions del mon local contra les violències masclistes, mes enllà dels Circuits

Participants

Miriam Sol

Llicenciada en Psicologia i Máster en Intervenció Psicosocial per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Sòcia de la cooperativa Spora Sinergies i directora de projectes, especialitzada en gènere i violències masclistes. Paral·lelament participa en espais de pensament crític i feminisme, com ara el grup Esquizo Barcelona i la Electrodomèstica.

Actualment, està encarregada de realitzar el Pla Integral de Ciutat  contra la violència masclista al Prat de Llobregat.

Lorena Garrido Jiménez

Professora associada de Filosofia del Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i investigadora del Grup Antígona. Professora del Màster Interuniversitari en Estudis de Dones, Gènere i Ciutadania. Docent dels Postgraus "Gènere i Igualtat" (UAB) i "Violències Masclistes" (UAB). Llicenciada en Ciències Jurídiques i Socials per la Universitat de Xile i Llicenciada en Dret per la UAB.

Neus Pociello Cayuela

Directora de la Fundació Aroa. Responsable de l’Àrea Internacional i de Drets Humans de la Federació d’Organitzacions Catalanes de Gent Gran, Dones i Famílies (FOCAGG). Coordinadora del Grup de Territorialitat i co-coordinadora del Grup de Treball per l'abordatge de les Violències Masclistes del Consell de Dones de Barcelona. Membre del Consell Nacional de Dones de Catalunya.  En els darrers onze anys, ha treballat en el disseny i seguiment de projectes, locals i europeus, d’acció comunitària, acompanyament a les dones en situació de violència masclista i de prevenció de les violències a la infància i l'adolescència amb una mirada feminista. 

CARTELL

cartell (png - 640921 bytes)

Activitats relacionades

17es Jornades tècniques de la Fira Avícola del Prat

Tipus: Jornada
Quan: Del 30/11/2022 - 15:45 h al 30/11/2022 - 19:15 h
On: Centre de Promoció Econòmica

Ecografia d’una autora. Ramona Via 1922-2022

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 30/11/2022 de 19:00 a 20:30 h
On: Cèntric Espai Cultural