Esteu aquí

"Sota teràpia", de Matías del Federico

En una nit de divendres, abans d'un merescut descans del cap desetmana, tres parelles són convidades a participar d'una particular i relaxada sessió de teràpia: un intercanvi d'experiències personals, de desitjos, de somnis i frustracions. Aparentment res d’extraordinari.

Però algú està absent en aquest experiment: la sessió aquest cop es desenvoluparà sense la tutela de la professional, la portaran a terme els mateixos pacients: mostrar les vergonyes amb prou feines perceptibles de la quotidianitat.

A poc a poc una maquinària impensada s'engegarà i desencadenarà confessions, reclams, veritats i mentides.

Les tres parelles que van a teràpia tenen conflictes diferents però tenen un denominador comú: la difícil missió de travessar una vida junts.

Fitxa artística:

Direcció: Daniel Veronese. Intèrpretació: Dafnis Balduz és l’Esteve. Maria Gatell és la Carla. Cristina Plazas és la Laura. Miquel Sitjar és el Daniel. Andrés Herrera és el Ferran. Meritxell Huertas és la Marta.

Versió: Adriana Roffi/Daniel Veronese/David Serrano. Traducció al català: Edu Pericas. Ajudants de direcció: Maite Pérez Astorga / Eduard Pericas. Disseny escenografia: Elisa Sanz (a partir de la idea de María Oswald). Il·luminació: Ion Aníbal López. Vestuari: Mireia Guardia. Caracterització: Toni Santos. Disseny so: Joan Gil. Regidora: Ana Pardo. Cap tècnic: Joan Segura. Coordinador tècnic: Jordi Ventosa (Toti). Fotografia: Daniel Escalé / Josep Aznar. Comunicació: X-TRATEGIUM / Carmen Vicente. Producció: ANEXA. Producció en acord amb PTC (Producciones Teatrales Contemporáneas), la col·laboració del Teatre Auditori de Sant Cugat i el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC).

Estrena: 14 d’octubre 2016 al Teatre-Auditori Sant Cugat del Vallés

Durada de l’obra: 1,40

 

 

  • Accessible

  • Ludoteca infantil