Esteu aquí

Sessió inaugural Jornades FP.Prat 2020

L’acte FP i empreses: connectant necessitats s’emmarca dins les Jornades FP.PRAT, que se celebren a diferents espais del municipi. Aquestes jornades les organitza el Consell Municipal de Formació Professional, òrgan sectorial de participació comunitària que es constitueix com plataforma  estable de treball dels diferents agents educatius, socials i econòmics que operen a l’entorn local, amb l’objectiu principal de fomentar la formació professional i la plena inserció laboral i professional dels joves de la ciutat.

L’objectiu de l’acte de sessió inaugural és generar un espai de trobada i debat entre els diferents professionals relacionats amb la formació professional: empreses, docents dels instituts i altres agents econòmics i socials del territori.

En el transcurs de la sessió es farà un reconeixement al programa formatiu Pla de Transició al Treball de l’Institut Illa dels Banyols per celebrar els seus 30 anys de desplegament al Prat. A continuació també es reconeixerà a les empreses que han destacat per la seva implicació i col·laboració amb la formació professional.

PROGRAMA

17.45 h          Recepció i lliurament de documentació

18.00 h         Ponència “L’FP en el treball del futur”, a càrrec de la Sra. Sara Berbel , doctora en psicologia social, gerent municipal de l’Ajuntament de Barcelona i presidenta de la Fundació BCN Formació Professional.

Estarà acompanyada de Neus Pons, directora de la Fundació BCN Formació Professional i Josep Basols, director de RRHH de BEST

18.45 h Salutació del Sr. Lluís Mijoler, alcalde del Prat, i Fabian Mohedano, president del Consell Català de Formació Professional

  •  Reconeixement al programa formatiu Pla de Transició al Treball de l’Institut Illa dels Banyols
  •  Reconeixement a les empreses

19.15 h   Networking empresarial (refrigeri a càrrec del curs de PFI-PTT d’Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració de l’Institut Illa dels Banyols)

Més informació i inscripcions:

                                                      consellfp@elprat.cat / 93 379 00 50 (ext. 5358)

  • Accessible

PROGRAMA JORNADES FP.PRAT 2020

PROGRAMA JORNADES FP.PRAT 2020 (pdf - 1178186 bytes)

Activitats relacionades

Exposició "Padrines"

Tipus: Exposició
Quan: Del 28/11/2022 al 13/12/2022
On: Biblioteca Antonio Martín

Autodefensa digital feminista

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 28/11/2022 de 19:00 a 20:00 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Inscripcions Tancades