Esteu aquí

Ribera Talent (Tardes Joves)

Ribera Talent

Si ets jove i tens algun talent o habilitat especial que vols compartir amb tothom, aquest és el teu moment! Participa en el concurs Ribera Talent enviant el teu vídeo, és molt fàcil! 

Què heu de fer per participar?

- Tenir entre 12 i 20 anys.

- Fer un vídeo horitzontal i amb un màxim de 5 minuts de durada, amb la teva presentació i el teu talent.

- Qualsevol talent és ben rebut: Ballar, cantar, fer música, parkour, gimnàstica, màgia, teatre, fer croquetes, explicar acudits, etc.

- Fer-nos arribar el vídeo a través del correu ccriberabaixa@elprat.cat, a través de missatge privat al nostre Instagram (@ccsjriberabaixa), o bé al nostre WhatsApp (cal demanar-lo per missatge privat). 

- Data límit per participar: divendres 26 de març.

- Ens agradaria rebre molta participació del jovent pratenc, però si no vius al Prat, també pots participar!

Els vídeos es publicaran al web www.ccriberabaixa.cat, i a l’Instagram @ccsjriberabaixa i @jovesprat.

El concurs comptarà amb un primer, un segon i un tercer premis molt especials, que s'ajustaran a l'especialitat que s'interpreti a cada un dels vídeos guardonats. Les participacions finalistes es comunicaran entre el 6 i el 7 d’abril, i els vídeos guanyadors del Ribera Talent es publicaran el dimarts 27 d’abril. Que comenci l’espectacle, esperem els vostres vídeos!

Aquesta proposta està organitzada de manera compartida pel grup de joves participant de les Tardes Joves del Ribera, conjuntament amb l'equip del Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa i el de Joves.Prat.

Activitats relacionades

Respira

Tipus: Proposta
Quan: 29/09/2021 de 18:00 a 19:30 h
On: Zoom