Esteu aquí

"Rhümia", amb la Cia. Rhüm & cia

ESPECTACLE GUANYADOR DEL GRAN PREMI BBVA AL MILLOR ESPECTACLE DE CIRC 2016

El riure, l’arma més poderosa de la felicitat, amagat sota un nas vermell.

Quan les llums de la pista s’apaguen un cop acabat el “bolo de trabajar”, toca posar-se l’abric de personeta, agafar aires de dignitat i sortir a fora el carrer per fer cap a casa, amb la por que aquest món tan seriós no ens devori. Només cal que algú ens ajudi a encendre l’espurna, perquè quan ens toqui actuar en allò que en diuen el “món real”, demostrem amb el nostre comportament que podem canviar alguna realitat. Aquesta família "inestable" de pallassos i músics excepcionals que són Jordi Martínez, Joan Arqué, Roger Julià i Pepino Pascual, acullen a casa seva l’artista de carrer, músic, clown i luthier, Mauro Paganini, que aporta el seu univers màgic per tancar la segona part d'aquesta bilogia clownesca que vam començar amb Rhum.

A casa dels Rhum & cia, hi ha un altre món possible, una altra pista de circ més íntima amb noves entrades de pallassos, cançons i músiques d’arreu del món i és plena d’emocions absurdes i concretes. Imaginades i reals. No és gens diferent del que passa a qualsevol llar d’arreu del món, perquè finalment el circ és qualsevol univers i cada casa és un circ on tothom hi té cabuda.

Rhümia és un cant a l’esperança, a la necessitat de riure i fer riure per sobre de totes les coses. Aquí i allà, als que ja en saben i als que en sabien i n’han de tornar a aprendre.

 

Fitxa Artística

Autoria: Rhum & Cia

Direcció: Martí Torras Mayneris

Intèrprets: Jordi Martínez, Joan Arqué, Pep Pascual, Roger Julià i Mauro Paganini

Direcció musical: Pep Pascual. Composició musical: Pep Pascual i Mauro Paganini. Escenografia: Martí Torras Mayneris i Xavi Xipell “Xipi”. Vestuari: Rosa Solé. Disseny d’il·luminació: Quico Gutiérrez. Disseny de so: Ramon Ciércoles. Moviment: Fàtima Campos. Ajudant de direcció / regidoria: Lluc Armengol. Cap tècnic: Xavi Xipell “Xipi”. Tècnic de so i llums: Marc Santa. Assistent tècnic: Patty Cortés. Direcció de producció: Carles Manrique (Velvet Events). Producció executiva: Xavier Ribalaygua. Disseny cartell: Martí Torras Mayneris. Foto © Josep Aznar/Grec Festival de Barcelona. Distribució: Elena Blanco (Magnetica Management)

 

RHÜMIA és una coproducció del Grec 2016 Festival de Barcelona, Velvet Events i Teatre Lliure

Amb la col·laboració d'Atrium Viladecans

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

  • Accessible

Activitats relacionades

La Cirquera: Potser no hi ha final, del Circ Pistolet

Tipus: Circ
Quan: 24/09/2021 de 22:00 a 22:50 h
On: Pl. Sant Jordi

La Cirquera: Suspensión, de la Cia. Nueveuno

Tipus: Circ
Quan: 25/09/2021 de 22:00 a 23:00 h
On: Pl. Sant Jordi