Esteu aquí

Quintotapa Pota Blava

De quantes maneres creieu que es pot assaborir el Pota Blava? En aquesta ruta imprescindible per a foodies, podreu descobrir-ne una trentena, perquè aquest és el nombre d'establiments que participa en l'edició d'enguany d'un dels esdeveniment gastronòmics de l'any al Prat. L'Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, amb el suport de l'Ajuntament del Prat, tornen a organitzar aquesta gran festa gastronòmica en la qual l'any passat es va servir més de 70.000 tapes. 

L'au amb més pedigrí serà la protagonista indiscutible d'unes tapes creatives que podreu maridar amb un Quinto Magna o una Especial Sin de San Miguel o bé amb una copa de vi del Penedès Jaume Serra per 3,5€. Consulteu totes les propostes a www.quintotapa.cat.   

Aquest any, s'estrenarà el sistema de vot on line aquintotapa.cat per escollir les millors propostes de la ruta gastronòmica i el millor cambrer o cambrera. Amb l'objectiu de ser més sostenibles, s'eliminaran tots els elements en paper de la ruta, excepte la guia.

Activitats relacionades

Tarda en família: conta contes

Tipus: Proposta
Quan: 23/01/2020 de 17:30 a 19:00 h
On: Centre Cívic Palmira Domènech

La colla del traje

Tipus: Proposta
Quan: 24/01/2020 de 13:30 a 15:30 h
On: Centre Cívic Palmira Domènech