Esteu aquí

Plantem arròs: visita guiada a la finca de la Marina

Temes: Turisme
TIPUS: Proposta
Per a qui: Familiar, Infantil

La finca agrícola de la Marina, de propietat municipal, està situada en la cruïlla dels camins de la Marina i de València, al costat dels Espais Naturals del riu. Aquesta finca, de mitja ha de superfície, recull una mostra de les diferents etapes per les quals ha passat l'agricultura al Delta: el secà, el conreu de l'arròs i el regadiu. Sota els principis de l'agricultura ecològica, la finalitat d'aquests conreus és estríctament pedagògica. 

Amb aquesta visita guiada coneixereu la història agrícola del delta del Llobregat i fareu un taller pràctic de la plantació de l'arròs.

A càrrec de: Fundació Sigea

Activitat gratuïta. És imprescindible la inscripció prèvia a: activmuseuciencies@bcn.cat
Tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h)

  1. La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres abans del dia de l'activitat, a les 13 h. A partir d'aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, ja que el Servei d'Inscripció i Reserves restarà tancat i no podrà gestionar-les.
  2. Només podeu donar per confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del punt de trobada, l'hora i el lloc. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de l'activitat.
  3. El control de l'aforament, ateses les condicions de pandèmia, serà molt estricte i no es podran admetre participants sense inscripció amb el correu de confirmació que ho acrediti.

L'activitat té un aforament limitat i es duu a terme amb les mesures de seguretat vigents en cada moment segons l'evolució de la pandèmia de la covid-19.

  • Accessible

Omple el formulari d'inscripció