Esteu aquí

Paula Grande

Paula Grande

Des de Girona arriba Paula Grande, una artista polifacètica i autodidacta. El seu estil es defineix com a “jazz” sense manies i es mou amb agilitat entre el jazz, el hip-hop i la cançó d’autor. Acompanyada de la seva pedalera i efectes per a processar la veu, ens regalarà amb temes propis i algunes versions. Un directe que es preveu intimista i captivador.

Paula Grande ha guanyat premis en l'àmbit internacional com el Special Recognition Prize de la Montreux Jazz Voice Competition (2013) i el premi al millor repertori lliure al Jazz Voices de Lituània (2014). A més ha format part de la Montreaux Jazz Academy, on ha treballat i compartit escenari amb artistes consagrats com Lee Ritenour, PattiAustin, CharlesLloyd, Erik Truffaz o Bugge Wesseltoft.

Dins l'àmbit més nacional, Paula va participar a l'edició 2016 del Festival Strenes i a La Marató de Tv3, on va cantar l'èxit de 1965, "Melodia desencadenada". Anteriorment va actuar al Festival de creació femenina La Dinamitera, a la Sala Siroco de Madrid i al Festival WO-MAN Eivissa entre altres. Recentment ha estat considerada per la revista Enderrock com una de les veus femenines a tenir en compte durant aquest 2017.

Lloc: El Bar de La Capsa