Esteu aquí

"Othelo", de W. Shakespeare

Othelo

Espectacle guanyador dels Premios Teatros del Mundo 2013 a la Millor adaptació, al Millor actor (Martín  López Carzolio) i a la Millor direcció.

Quatre actors, especialistes en teatre físic, clown i burlesc, interpreten la famosa tragèdia de William Shakespeare, Othelo. En una posada totalment despullada de realisme quotidià, el joc físic i el vers blanc del mestre anglès s'enfronten i es complementen en un llenguatge lúdic, hilarant i absurd. Respectant el text d'Othelo, la seva poesia, i la tensió dramàtica, s'aprofundeix en les intencions dels personatges a través del gag còmic, generant una ironia sinistra en la tragèdia. 

Othelo és real i parla sobre ​​l'amor, la lleialtat, el racisme, l'ambició, la violència domèstica, l'enveja, la gelosia, la fredor científica i la creença sanguínia... Othelo és un miratge malèfic en el qual, tot apropant-t’hi, no veus més que sorra. O la teva pròpia tragicomèdia.”

Direcció: Gabriel Chamé Buendía. Adaptació: Gabriel Chamé Buendía. Amb Matias Bassi, Elvira Gomez, Gabriel Beck, Martín López

Escenografia i il·luminació: Jorge Pastorino. Música: Sebastián Furman. Disseny gràfic: Matias Bassi. Fotografia: Gianni Mestichelli. Vestuari: Gabriel Chamé Buendía. Assistència general: Justina Grande. Producció i distribució: Leila Barenboim i Gabriela Marsal (Mika Project). Una coproducció de La Villarroel i Mika Project

Espectacle en castellà
Durada: 1 hora i 30 minuts

  • Accessible

Activitats relacionades