Esteu aquí

Oleos Medical Exitibus: relat visual d'agraïment al món mèdic

Una proposta que sorgeix mentre l’artista, el pratenc Miguel Martín, es troba convalescent d'una operació. Els seus quadres es converteixen així en un acte d'agraïment a l'equip mèdic que el va atendre, reflexionant sobre el valor i complexitat del sistema mèdic i el seu funcionament.

En la sala d’exposicions trobeu una sèrie de 40 quadres en llenços de 50 x 65 cm, organitzats en deu temes afins, deu capítols d’aquesta història (presentació, cirurgia estètica, tecnologia mèdica, robòtica i cateterisme, taxa brutal de natalitat, prevenció primària, vivint el risc, activitat al quiròfan, els més vulnerables i situacions extremes).

Una exposició sobre l’agraïment, la cura i l’hospitalitat: La idea de reflexionar sobre allò que rebem amablement i amb cura, dona sentit al que veureu a la sala d'exposicions del Ribera Baixa. Un espai acollidor que rep amb hospitalitat al visitant.

A l'exposició esteu doncs, com a casa, en un lloc còmode i acollidor per a observar relaxadament les obres, donar una ollada als llibres amb imatges de les peces i del seu procés de creació i fins i tot, construir les vostres pròpies històries a partir de les fotografies de la sèrie pictòrica que trobareu a la taula.

Us esperem a la inauguració de la exposició el proper dilluns dia 4 de novembre, a les 19:00h!

  • Accessible

Activitats relacionades