Esteu aquí

Nits a l’estació: Mercadonna Summer Dj's

Bebe + Los Toreros Muertos + Mercadonna Summer Dj

Bebe, 21.30h

Bebe és una de les cantautores més importants de l’escena musical espanyola actual. La seva carrera comença a finals dels anys 90 i el 2004 publica el seu primer àlbum, Pafuera Telarañas, amb el que guanya la fama mundial amb cançons com Malo o Ella. Des d’aquest primer llançament i fins avui, Bebe s’ha reinventat i s’ha obert a nous sons urbans i llatins amb productors com Carlos Jean o Tainy, sense perdre la personalitat i el carisma que la caracteritza.

Segueix-la a facebook, a twitter  - Descobreix-la a instagram -  a youtube - Escolta'l a spotify

Los Toreros Muertos, 00.00h

Los Toreros Muertos tornen a la carretera i arriben al Prat per presentar-nos Estruendo Folklorico i demostrar que la seva proposta, lluny d’acomodar-se en la nostàlgia dels anys 80, continua vigent. El #punkfolkloric i el #punkyaso són la seva filosofia, creant un univers sonor amb ritmes com el pasodoble, el mambo o el cuplé i les sevillanes juntament amb el punk, marca de la casa. Per completar aquesta aventura fragorosa, Los Toreros Muertos venen acompanyats de la txaranga El Conejo de la Loles, vuit components que rematen la bogeria musical del repertori. No faltaran cançons tan mítiques com Yo no me llamo Javier, Manolito, Hoy es domingo o Mi agüita amarilla. Que ningú ho dubti!

Segueix-los a facebook, a twitter  - Descobreix-los a instagram -  a youtube - Escolta'ls a spotify

Mercadonna Summer Dj's, 23h i 02h 

Sarai y Kira són l’alterego de Mercadonna Summer. Amb els seus vinils, farien el fil musical perfecte de qualsevol supermercat. Les guitarres més ferotges, l’electropop i els ritmes urbans es fonen sense complexes a les seves sessions. Aquestes noies de la riba del Mediterrani no et deixaran parar de moure el cos amb tot el seu arsenal de hits. No t’ho perdis!

Pelukass, 03h

Amb Pelukass cada concert és únic i memorable, fent gala d’una selecció musical de grans èxits de tots els temps i amb una posada en escena carregada de potència i moviment. Ens portaran a l’escenari les millors versions de tots els estils des dels anys 80 fins l’actualitat. Cançons festives, sempre en clau de rock, per a oferir un autèntic xou!

 

Activitats relacionades