Esteu aquí

Músiques al Parc: Joina

Joina a la Festa Major del Prat

Joina Canyet (Biure, 1996) és una artista empordanesa difícil d’emmotllar en un sol gènere musical. Formada en piano clàssic a l’Esmuc, combina influències musicals molt diverses que podem veure reflectides a les cançons d’aquest primer treball discogràfic anomenat Companyes. Comença a escriure poesia en forma de rap fa dos estius, en un viatge a París que li genera l’espai idoni per poder crear i investigar aquest nou llenguatge. A principis d’abril del 2018 treu el seu primer single “El món és seu”, un tema que parla sobre una experiència d’assetjament sexual al carrer. A partir d’aquí, s’embranca en una campanya de micromecenatge per a poder enregistrar, a finals de juliol, el seu primer disc Companyes.

Companyes és un recull de vuit cançons de rap en català on s’hi combinen influències del hip-hop, el funk, el jazz i la música clàssica. Es tracta d'un altaveu per amplificar el feminisme i certes reivindicacions socials, és un discurs musicat on hi viuen moltes veus en el seu interior, ens inspira a determinació i lluita però a la vegada molta tendresa i llum.

Les companyes que formen la banda són: Marina Tomás Amado (guitarra i cors), Abril Saurí (bateria, percussió i cors) Ana Cruz  (baix), Maria Cruz (saxo) i Joina  (teclat i veu).

Segueix-les a Facebook Instagram Spotify 

  • Accessible

Activitats relacionades