Esteu aquí

The Mountain

The Mountain

Agrupación Señor Serrano

 

The Mountain combina la primera expedició a l'Everest, l'èxit de la qual és encara avui incert, amb Orson Welles sembrant el pànic al seu programa de ràdio La Guerra dels Mons; jugadors de bàdminton jugant a baseball; un web de fake news; un drone escrutant al públic; molta neu; pantalles mòbils; imatges fragmentades; i Vladímir Putin dissertant satisfet sobre la confiança i la veritat.

Una xarxa d'idees, històries, imatges, accions i conceptes sustenta l'entramat dramatúrgic de The Mountain. Amb aquests materials, desplegats en capes que es barregen creant connexions inesperades, la peça es presenta com una exploració sense mapa sobre el mite de la veritat. 

Hi ha una imatge àmpliament compartida que recorre la història de les idees: escalar una muntanya, superar totes les dificultats per arribar al seu cim i un cop allà poder veure el món "tal com és". Veure la veritat i no només ombres o reflexos. És una bella imatge, en efecte. Però realment és així? Sovint, mirant des del cim cap avall no es veuen més que núvols i boira cobrint-ho tot o un paisatge que canvia depenent de l'hora del dia o del temps. Com és aquest món llavors? Com és aquesta veritat? Existeix la veritat? És aquesta un cim que cal coronar i prou, o més aviat un camí fred i inhòspit que cal ascendir contínuament?

Una producció de GREC Festival de Barcelona, Teatre Lliure, Centro de cultura contemporánea Condeduque, CSS Teatro Stabile di Innovazione del Friuli – Venezia Giulia, Teatro Stabile del Veneto – Teatro Nazionale, Zona K, Monty Kultuurfaktorij, Grand Theatre, Feikes Huis. Amb el recolzament del Departament de Cultura de la Generalitat, Graner - Mercat de les Flors

Aquest espectacle compta amb la masterclass "Video Stage Dramaturgy" com a Programació Expandida, a càrrec de la mateixa companyia. 

 

 

  • Accessible

Activitats relacionades

Eres Basura, una ópera mal

Tipus: Música
Quan: 27/11/2022 de 12:00 a 13:00 h
On: La Capsa

AL-V

Tipus: Música
Quan: 27/11/2022 de 13:00 a 14:00 h
On: La Capsa

Mundo extraño

Tipus: Cinema
Quan: 27/11/2022
On: Cinema Capri