Mocedades

Mocedades neix l’any 1967 a Bilbao, quan un grup de joves estudiants seguidors de la música folk i dels Beatles decideixen unir-se i gravar una cinta de casset i enviar-la a una companyia de discos de Madrid. Així va ser com la cinta va arribar a mans de Juan Carlos Calderón, qui va esdevenir el seu productor durant més d’onze anys.

Així s’inicia la seva carrera, que té el seu punt àlgid l’any 1973, quan es presenten a Eurovisió amb l’èxit Eres Tú. Altres cançons com Tómame o Déjame, El Vendedor o ¿Quién te cantará? van aconseguir ser superventes a Espanya i a Sud-amèrica.

Mocedades va començar amb vuit components en un inici i ha anat tenint diversos canvis de formació al llarg de la seva història. Els primers àlbums els van gravar els vuit components originals: els germans Uranga (Amaya, Estibaliz, Izaskum i Roberto), els germans Blanco (Rafáel i Sergio), José Ipiña i Francisco Panera. Els components del grup actual són Javier Garay, Luis Hornedo, Ana Bejerano, Aitor Melgosa i Iciar Ibarrondo.

Mocedades arriba a la plaça de la Vila per fer un recorregut pels seus grans èxits.

  • Accessible

Activitats relacionades