Esteu aquí

"Las amígdalas de mis amígdalas son mis amígdalas", amb Luis Piedrahita

Luis Piedrahita

Luis Piedrahita (A Coruña, 1977) és humorista, escriptor, director de cinema i il·lusionista. Després dels onze anys d'èxit presentant els seus espectacles per Espanya i Llatinoamèrica, ara presenta la seva nova proposta: Les amígdales de les meves amígdales són les meves amígdales. Un títol que només podria haver sortit de la seva ment. Un text intel·ligent que reivindica la imaginació i l'humor més proper a la poesia. L'humor dels petits objectes.

Luis Piedrahita puja als escenaris per demostrar que l’humor és un arma de construcció massiva. L’espectacle ens ensenya que la vida és com un hotel,  un lloc en què hi estaràs poc temps i has d’endur-te tot el que puguis.

El seu humor, reconeixible i quotidià, ens ajuda a desactivar l’enveja, l’egoísme, la desconfiança.... Luis construeix un món en què totes aquestes misèries continuen existint però, lluny de generar patiment, generen les riallades més alliberadores.

Piedrahita reflexiona al voltant de les esponges de bany, les arnes, els ascensors, els hotels... i hi troba paral·lelisme inevitable entre aquests objectes i l’ànima humana. Ens convida a acompanyar-lo durant gairebé hora i mitja d'espectacle, de riures i emocions, sense més artificis que la seva personalitat, la seva veu i el seu cos.

D'aquest espectacle s'ha dit que és una de les obres més enginyoses, brillants i poètiques del segle XXI. És cert però que qui ho ha dit és el propi Piedrahita.

Durada de lespectacle: 80 minuts 

  • Accessible

Activitats relacionades