Esteu aquí

"La ventafocs. El musical", amb la Roda d'espectacles

La ventafocs. El musical

Espectacle musical.

Dotze de la nit: la Ventafocs perd la sabata que la Fada Madrina li ha proporcionat per anar al Ball de Màscares de l’últim curs. En Sam, el “cacher” de l’equip de beisbol de l’institut, coneix una noia misteriosa de la qual queda bojament enamorat. Entretant, netejar, rentar i cuinar són les tasques imposades per l’autoritària madrastra que menysprea la voluntat que té la nostra heroïna de voler prosperar.

Els protagonistes de la nostra història s’adonen que hi ha un objectiu que els uneix: aconseguir la beca d’estudis musicals de la Universitat de Julliard. En Sam mourà cel i terra per retrobar-se amb la noia, aconseguir la beca i viatjar junts per fer realitat els seus somnis.

Fitxa Artística:

TEXT I DIRECCIÓ: Dani Cherta. MÚSICA ORIGINAL I LLETRA : Keco Pujol. ESCENOGRAFIA: Ximo Díaz. VESTUARI: Antonio Harillo. COREOGRAFIA: Silvia López. AUDIOVISUAL I IL·LUMINACIÓ: Ramsés Moraleda. AJUDANTIA DE DIRECCIÓ: Brugués Faura

REPARTIMENT: Anna Ventura, Jordi González, Edgar Martínez/Ivan Padilla, Anna Ferran/Roser Colillas, Sílvia López i Magda Puig.

Activitats relacionades

ACCIÓ #0. La convivència

Tipus: Proposta
Quan: Del 30/09/2023 - 12:00 h al 01/10/2023 - 18:00 h
On: Teatre L'Artesà

Private

Tipus: Teatre
Quan: 30/09/2023 de 19:00 a 20:15 h
On: Centre d'Art Torre Muntadas