Esteu aquí

La Nit en Dansa 2022: Cossos presents

Cossos presents és una peça de dansa de creació col·lectiva. És el resultat d'un procés comunitari dut a terme entre els mesos d'abril i juliol en el que han participat més d'una vintena de persones no professionals acompanyades i dirigides pel coreògraf, ballarí, performer i compositor Sebastián García Ferro.

La peça pretén desenvolupar la idea de connectar amb el cos que recordem i el cos que habitem com a disparador d'idees i possibilitats de moviment de cada participant. En aquest passat i present, ens topem amb el concepte de cos escènic vers el cos quotidià. D'aquest joc de miralls s'han anat construint les idees coreogràfiques i dramatúrgiques creades a partir de les històries, moviments i preguntes de les participants.

Amb la participació de: Mª Ángeles Alba Galera, Mª del Mar Cano Masa, Irene Margarita Cubillan de Ochoa, Rosa Domènech Ruíz, Carmen Giner Martínez, Daniel Gómez Ezquerro, Noemí Angelina Hernández González, Rosa Miralles Mulleras, Flor Pascua Senra, Mila Pascua Senra, Isaac Patón Casanova, Montserrat Rodríguez Rovira, Emilia Sánchez Fernández, Ismael Sánchez Lozano, Carmen Molero Rey i Raquel Morales.

Activitats relacionades

Tardes Joves a Jardins

Tipus: Proposta
Quan: 03/02/2023 de 17:30 a 19:30 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Circ en família: Aeris en duo

Tipus: Circ
Quan: 03/02/2023 de 17:30 a 19:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Concert: Amaia Miranda

Tipus: Música
Quan: 03/02/2023 de 21:30 a 22:30 h
On: La Capsa