Esteu aquí

'La Jaula, abrimos de nuevo' Cia. La Noria

La Noria, companyia pratenca de teatre juvenil, en residència al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa, presenta 'La Jaula, abrimos de nuevo' una proposta escrita, dirigida i produïda per la mateixa companyia. Es tracta de la continuació de 'La Jaula de la Locas' obra que la companyia va representar el juny del 2018.

Alfonso i Fernando gaudeixen del seu recentment estrenat matrimoni en el més alt del seu èxit professional, després de la repercussió sorgida arrel de visita del diputat Peñafiel al club nocturn que regenten: 'La jaula de las locas',  Alfonso i Fernando decideixen tancar per uns dies 'la jaula' per a poder gaudir del seu viatge de lluna de mel. Però tot fa un gir inesperat quan les treballadores del club, encapçalades per Violet i amb la inestimable ajuda d'Aníbal, decideixen reobrir 'La Jaula' per a aprofitar l'oportunitat més gran d'èxit que se'ls hagi presentat abans. La qual cosa confrontarà amb l'aspiració de la prestigiosa xef Salomé Garmendia, la qual és aspirant a aconseguir la seva tercera estrella Michelín i que tem que l'estrena de La Jaula pugui perjudicar el prestigi que necessita per aconseguir el seu èxit.
Podran la Violet i l'Aníbal afrontar soles aquest repte i tirar endavant 'La Jaula' en el moment més decisiu? Podran aconseguir que la xef Garmendia no els boicotegi perquè res entorpeixi la seva gran fita?

Direcció: Aytor Castro i Rubén Iglesias
Obra escrita per: Rubén Iglesias
Interpretada per: Oriol García, Mario Caler, Polmanrubia, Jonatan Bena, Juanma García, Valeria Peña, Silvia Caler, Iván Peña, Francesc Rodés i Alba Martínez