Esteu aquí

La importància de l’alimentació en els processos inflamatoris

Amb Tania Gonzalez Penadés, dietista i nutricionista.

És fonamental poder aconseguir l’ equilibri mitjançant l’alimentació seleccionant i combinant de manera correcta els aliments per poder tenir una millor qualitat de vida. La Dietista-Nutricionista ensenya, guia i aconsella desenvolupant activitats orientades a l’alimentació de les persones segons les seves necessitats fisiològiques i, si s’escau, patològiques, d’acord amb els principis de prevenció i salut pública. Una adequada alimentació pot d’ajudar a millorar el benestar. L’educació alimentaria i nutricional es imprescindible en tot aquest procés. Per això s’ha de saber orientar, ajudar i satisfer a les persones correctament amb una bona escolta activa, empatia i respecte. És per això que s’ha entendre la nutrició de d’un punt més integratiu i individual de cada persona.

Activitats relacionades

Ballada de Sardanes

Tipus: Ball
Quan: 18/05/2025 de 11:30 a 13:30 h
On: plaça de la Vila

Sessió informativa sobre el nou Reglament d'estrangeria

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 19/05/2025 de 17:00 a 20:00 h
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Tancades

Donació de sang

Tipus: Proposta
Quan: 21/05/2025
On: CEM Estruch