Esteu aquí
La importància de l’alimentació en els processos inflamatoris

Amb Tania Gonzalez Penadés, dietista i nutricionista.
És fonamental poder aconseguir l’ equilibri mitjançant l’alimentació seleccionant i combinant de manera correcta els aliments per poder tenir una millor qualitat de vida. La Dietista-Nutricionista ensenya, guia i aconsella desenvolupant activitats orientades a l’alimentació de les persones segons les seves necessitats fisiològiques i, si s’escau, patològiques, d’acord amb els principis de prevenció i salut pública. Una adequada alimentació pot d’ajudar a millorar el benestar. L’educació alimentaria i nutricional es imprescindible en tot aquest procés. Per això s’ha de saber orientar, ajudar i satisfer a les persones correctament amb una bona escolta activa, empatia i respecte. És per això que s’ha entendre la nutrició de d’un punt més integratiu i individual de cada persona.
Activitats relacionades

Dia de la donació d'òrgans
Tipus: Proposta
Quan: 08/06/2023 de 10:00 a 13:30 h
On: Mercat setmanat al Barri de Sant Cosme

Caminades per les rutes urbanes del barri de Sant Cosme
Tipus: Proposta
Quan: 09/06/2023 - 15:30 h
On: Davant de l'Equipament Cívic Delta de LLobregat

Contacontes amb @infanciasamadas
Tipus: Proposta
Quan: 10/06/2023 de 11:30 a 12:15 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa