la fira de la palmira

El Centre Cívic Palmira Domènech és a punt de posar-se en marxa. Queden pocs mesos per a que s’enllesteixin les obres del nou equipament i ho volem celebrar amb les famílies del barri.

Jocs artístics plens de color, una caravana convertida en un cinema, una pintura col·lectiva i molta diversió és la proposta pel diumenge a la tarda. Entre les 17 i les 20 h els Jardins del Cementiri Vell acolliran activitats creatives per a tota la família!

Tot plegat amenitzat per les històries, contres i cançons. L’espai comptarà també amb oferta gastronòmica per fer passar la calor de diumenge a la tarda.

Colors de Monstre

Us proposem endinsar-vos en “Colors de Monstre”. Més d’una vintena de jocs artístics plens de color que ha estat il·lustrada per en Carles Porta, artista plàstic, dissenyador gràfic i realitzador de cine d’animació.

La Puck Cinema Caravana

Puck és una caravana habilitada com cinema. El seu ventre és un cinema minúscul, potser el més petit del món. Hi caben set persones. Puck ensenya pel·lícules d’animació d’aquelles que no es solen veure a la televisió. Selecciona pel·lícules d’arreu del món buscant entre l’inesgotable fons artístic que ha produït el gènere al llarg del temps. El menú es variat però selecte per despertar la passió pel cinema d’animació. O simplement, recuperar l’experiència del cinema d’una forma particular. I gaudir un instant d’una petita obra audiovisual.

Volem conèixer el barri. Dibuixa’t, dibuixa el barri.

Volem conèixer als veïns i veïnes i es demanarà als més petits que es dibuixin a ells i a les seves famílies. Entre tots, amb aquesta acció de pintura col·lectiva, volem conèixer el barri.

Activitats relacionades

Presentació de la Colla Trabucaire del Prat. Bateig de...

Tipus: Festa popular
Quan: 17/09/2021 de 20:00 a 20:30 h
On: Jardins del Cementiri Vell

Mercat de pagès

Tipus: Proposta
Quan: 18/09/2021 de 8:00 a 14:00 h
On: Plaça Pau Casals