La jornada de la Dona i la Mar organitzada per la Fundació Ona Futura, ens portarà el testimoni de tres dones que ens situaran en tres moments diferents de la nostra història, mostrant la seva contribució i posant en relleu la importància que ha tingut la mar en el desenvolupament i creixement i com aquesta ha marcat la seva personalitat.

Aquesta taula rodona on participaran tres dones que representan professions o oficis clarament relacionats amb la mar, de tres èpoques històriques i socials diferents. Dona la benvinguda la Sra. Anna Martín Cuello, Regidora de Feminismes i LGBTI. Modera Nati Pareja, que anirà conduint a cadascuna de les participants perquè expliquin el seu ofici, la seva experiència vital i l'evolució de la societat.

Les ponents són:

  • Inma Farran, Fundadora de Ona Futura
  • Maria Martínez, oficial del Rainbow Warrior Sailing de Greenpeace
  • Mercedes Blázquez, investigadora Phd. Ciència Biològica

La Fundació Ona Futura és una organització privada, sense ànim de lucre, d'acció mediambiental, cultural, i educativa, que neix en el sector del turisme amb la finalitat de promoure activitats per a la protecció i la regeneració de la mar, i especialment de la Mar Mediterrània.

Es pot veure en aquest enllaç

 

Activitats relacionades

Mercadet Setmanal de Sant Cosme

Tipus: Fira, mostra i mercat
Quan: Del 08/12/2022 - 9:00 h al 08/12/2022 - 14:00 h
On: Ronda del Sud

Menopausa a la vista

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 12/12/2022
On: Centre Cívic Palmira Domènech