Esteu aquí

La Cocina de mi Vecina

La Cocina de mi Vecina

'La Cocina de mi Vecina' és un espai de trobada, que s'inicia el 2019, per intercanviar receptes i compartir sabers gastronòmics entre veïnes i veïns dels barris que envolten el Centre Cívic,  i enfortir les relacions veïnals.
Ara aquest espai és en línia i les participants han dissenyat la dinàmica de les següents sessions: l'hem anomenat Desafiament Mundial. Cada quinze dies, alguna d'elles prepara en directe a la cuina del Ribera, un plat d’algun país del món, mentre la resta del grup l’acompanyen des de casa gràcies al ZOOM. Poden ser postres o plat principal! El desafiament consisteix en que a cada sessió s'estableix mitjançant un sorteig el plat i el país que ha de protagonitzar la següent recepta, i la persona que ha de cuinar, que també es decideix per sorteig, disposa de dues setmanes per preparar-se!  

Si sou veïns i veïnes dels barris Sant Jordi –Ribera Baixa i Sant Cosme i esteu interessades a participar en la proposta, poseu-vos en contacte amb nosaltres al correu ccriberabaixa@elprat.cat o al telèfon 93 479 45 35.