Esteu aquí

La Cirquera: Dave Wonderthing (presentador) + Cia Alta Gama (Catalunya) + La Banda de Otro (Sevilla)

Temes: Cultura
Categories: Festa Major 2016
TIPUS: Teatre
Cicles: dilluns festa major, Festa Major
Per a qui: Familiar
La Banda del otro

El Asombroso Dave Wonderthing serà l’encarregat de presentar de nou La Cirquera. Humor i suspens per entretenir l’audiència.

Cia. Alta Gama 
Les vicissituds de la parella davant l'amor. Ella ve a enlluernar-nos amb la seva veu i la seva música. El seu ajudant, que desajuda, interromp. Un perfecte joc de clown. Dos idiotes que s'enreden i es barallen. El resultat sempre és el mateix: el públic riu. Un espectacle que ens convida a estimar, riure i somiar. Un lloc on les relacions de parelles i les seves complicacions són preses amb humor i alegria. Un xou de clown amb música en directe i sorprenents acrobàcies sobre la bicicleta.

La Banda de Otro 
No sabem amb exactitud l'origen d'aquesta banda i dels seus membres. Més a prop de la llegenda que de la realitat, es diu, entre altres coses, que el seu origen està en algun punt de l'oest d’Andaluisiana. No obstant això, les seves freqüents fugides fan que no sigui fàcil trobar-los en un lloc concret. A una edat primerenca s'escaparen amb el circ, fet que podria explicar les seves habilitats malabarístiques, encara que per alguna raó han decidit fer-se passar per músics. Com si fossin malfactors, caminen gairebé sempre tramant algun cop, cop que gairebé sempre acaba rebent algun d'ells.