Esteu aquí

La Cirquera: Cristi Garbo (presentadora) + Cia. María y Martín (Catalunya-Argentina) + Ortzi Acosta (País Basc)

Cristi Garbo

Cristi Garbo

Actriu i pallassa, un dels grans referents a Catalunya del resorgir de les pallasses en clau femenina. La Cristi compagina la seva faceta d’actriu amb la vessant còmica que, de fet, li ha obert les portes de mitja Europa com a parella artística del prestigiós pallasso Jango Edwards. Tanmateix, el seu estil i llenguatge personal la converteixen en una primera espasa del gènere.

Cia. María y Martín

Un espectacle de circ, divertit i fresc per petits i grans. Preparats per fer riure tothom amn el seu millor repertori de malabars, bola mágica, monocicle i un sorprenent duo de roda cyr. Són especials, diferents i somiadors, capaços de fer-vos viatjar pel seu món de diversió on to tés possible.

Ortzi Acosta

Il·lusió, iniciativa, superació són tres paraules essencials, tres paraules que han ajudat a l'autor al llarg de la seva carrera esportiva i artística a lluitar pels seus objectius, les seves il·lusions. Amb aquesta obra es vol fomentar la importància de la il·lusió per afrontar la vida i que gràcies a ella es poden arribar a canviar la vida d'una persona. Il·lusió és un espectacle que busca sensibilitzar el públic a través d'una història narrada mitjançant l'expressió corporal, l'acrobàcia, la comèdia, el drama i la seva música en directe, i tot això dirigit per un llenguatge universal, les emocions.


 

Activitats relacionades

14è Concurs Fotogràfic del Pessebre Vivent 2022

Tipus: Proposta
Quan: Del 10/12/2022 al 11/12/2022
On: CEM Julio Mendez (entrada per c. Riu Llobregat)

Concert: Laura Sam i Juan Escribano

Tipus: Música
Quan: 10/12/2022 de 22:00 a 23:30 h
On: La Capsa