Esteu aquí

"La Celestina" de la cia. Proscenio Teatro

Temes: Cultura
Categories: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
TIPUS: Teatre
Per a qui: Adult

La Celestina és la tragicomèdia de Calisto y Melibea, una de les obres més importants de la literatura castellana, atribuïda a Fernando de Rojas. Relata com la boja passió per Melibea, filla d'un ric mercader, porta al jove Calisto a trencar totes les barreres i a aliar-se amb una vella alcavota. Com a teló de fons, tot un retrat d'època, en el qual conviuen burgesos rics i ociosos amb criats poc lleials i gent que practica la bruixeria, i tots ells amb una visió fugaç de l'existència, i amb grans ànsies de gaudir dels plaers de la vida. 

En aquesta ocasió, Proscenio Teatro adapta l'obra clàssica per traslladar-la a un temps contemporani i mostra una peça que ens permetrà reflexionar i jugar amb els rols de gènere.

Direcció i adaptació: Jone Arteagoitia
Intèrprets: Olga Abuín, Eduardo Méndez, Neus Soler, Laura Mateu, Toni Sánchez Macarrilla, Leticia Aparicio, Pol de la Rosa.
Durada: 70 min
Edat mínima recomanada: 14 anys.

Entrada lliure amb taquilla inversa.

Per celebrar i reivindicar el Dia Internacional de les Dones, les entitats vinculades el Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa i altres col·lectius de la ciutat ofereixen una programació especial en el marc del cicle En Femení. Durant tot un mes obren portes de les seus dels seus tallers -on la majoria, si no la totalitat de participants, són dones-, adapten les seves activitats habituals a temàtiques de gènere i ofereixen noves propostes per endinsar-nos en la reflexió entorn les dones. Aquesta és una de les activitats que forma part del cicle, veniu a gaudir-la! 

 

 

  • Accessible

Activitats relacionades

Circ en família: Acrobàcies

Tipus: Circ
Quan: 28/06/2022 de 17:30 a 19:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades