Esteu aquí

La Cavalcada

Donem la benvinguda als Mags de l'Orient!

Puntualment,  a les 18:30 hores, amb les carrosses ja preparades al barri de Sant Cosme, Ses Majestats iniciaran el recorregut de la Cavalcada reial.  L’estrella màgica guiarà el camí i les carrosses dels tres reis de l’Orient —acompanyades de la carrossa de l'Harshafa, la del correu reial, la de la màgia,  la dels dolços i les llaminadures,  la de les joguines i la del carboners— recorreran els carrers i places de la ciutat.

Enguany, l’arribada dels Reis al Prat està inspirada en la protecció del medi marí: pirates, peixos, tortugues, meduses i altres animals marins ens portaran un món d’il·lusió que acompanyarà els Mags d’Orient durant la seva visita.

Per tal d’evitar les aglomeracions de persones, no es farà la concentració prèvia a la Cavalcada a la plaça de Catalunya a les 17h. La Cavalcada començarà directament a les 18.30 h des del carrer del riu Xúquer i seguint la major part del seu recorregut habitual. Però, quan arribi al creuament de l’avinguda de la Verge de Montserrat amb el carrer de Frederic Soler no pujarà cap a la plaça de la Vila, sinó que seguirà fins a la cantonada amb l’avinguda del Remolar on arribarà a les 20.30 h. Aquí les carrosses desapareixeran i es convida la ciutadania a continuar fent el seguiment dels Mags d’Orient des de casa, a través de elprat.tv.

La televisió pública emetrà un programa especial en directe a partir de les 20.30 h que inclourà la recepció dels Mags d’Orient, acompanyats per l’Harshafa, al Saló de Plens de la Casa de la Vila a les 21 h.

Cal tenir en compte que, per motius de seguretat, enguany no es repartiran caramels durant la cavalcada.

Enguany el recorregut total de la Cavalcada, que es pot consultar a la imatge de dalt, serà més llarg del que és habitual, sobretot per la prolongació del recorregut per l’avinguda de la Verge de Montserrat, mesura amb la qual es vol contribuir a la garantia de les distàncies de seguretat.

Per més informació feu clic aquí

 

 

Activitats relacionades

14è Concurs Fotogràfic del Pessebre Vivent 2022

Tipus: Proposta
Quan: Del 10/12/2022 al 11/12/2022
On: CEM Julio Mendez (entrada per c. Riu Llobregat)