Esteu aquí

La Caminada pel treball digne

El proper 16 de maig tindrà lloc la Caminada pel treball digne i l'economia solidària del Baix Llobregat, que s'emmarca en el cicle d'activitats del Maig Cooperatiu. Reivindica els valors del treball digne, l’economia solidària i inclusiva, la solidaritat, el respecte, la protecció i el gaudi de la natura, i la consciència del nostre patrimoni i el territori, i aprofita el riu Llobregat com a vertebrador del territori i la seva dimensió lúdica i social.

Aquest any La Caminada s’adapta a la situació actual i es transforma en un format més reduït. Per això és molt important respectar al màxim les mesures i indicacions sanitàries. Podeu consultar el recorregut aquí.

 Dos punts de sortida: El Prat i Cornellà, i conflueixen al Parc Fluvial de Sant Boi.

  • La sortida del Prat és: Parc del Riu. Davant del Servei de recollida de neteja viària i l’empresa Alliance Healthcare (La distància que separa el punt d’inici i la zona lúdica és de 5,9 kilòmetres. )
  • La sortida de Cornellà: de la seu de CCOO del Baix Llobregat, situada a la carretera d'Esplugues 68. (La distància des del punt d’inici i la zona lúdica és de 3,9 kilòmetres.)

Aquest any la inscripció és gratuïta, però la gent pot fer el donatiu a Solidança a través del següent enllaç: https://regalaesperanzah.fundacioesperanzah.org/botiga/la-caminada-2021/la-teva-inscripcio-es-un-donatiu/

El donatiu anirà a Solidança.

Si recomanem que igualment es fagi  la inscripció per preveure la gent que participarà, a través de info@lacaminada.cat

Tota la informació la tenim a la web: http://lacaminada.cat/

 

 

Activitats relacionades

Nutrició i alt rendiment esportiu

Tipus: Proposta
Quan: 27/10/2021 de 19:00 a 20:30 h
On: Agrupació ciclista del Prat

Fit Gipsy dance

Tipus: Proposta
Quan: 27/10/2021 de 19:00 a 20:00 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Inscripcions Tancades