Esteu aquí

Kanya!!! Fest a La Capsa: Konkhra + The Holeum + Assot

jevi

KONKHRA (Death Metal, Dinamarca)

Des del passat 22 d'octubre de 1999 al costat de Napalm Death, que KONKHRA no ens visiten! Aquests danesos són uns clàssics de l'underground extrem europeu, però abans situem-nos una mica.

Formats al 1989 i després de diverses demos, el seu primer EP Stranded ( que compta amb el treball de Guy Atchison a la porta) fa que diversos tour managers es fixin en ells, donant-los-hi l'oportunitat de poder girar al costat de Fear Factory o Brutal Truth. Amb els següents llarga durada Sexual Affective DIsorder i sobretot, amb Split or Swallow, els danesos arriben a una de les cimes de la seva carrera girant amb llegendes com Suffocation, Deicide, Immolation, Cannibal Corpse, gravant als reputats Sunlight Studio i omplint pàgines i pàgines de revistes gràcies a un so que va ser innovador a mitjans dels 90. EL seu últim treball va sortir al 2009, però, tot just fa unes setmanes que KONKHRA acaba de presentar el seu nou llarga durada, anomenat Alpha and the Omega, recuperant aquell Death Metal noventero, aquí, al Kanya.

THE HOLEUM (Death/Doom Metal, Alicante)

Formats al 2014, amb components que provenen de formacions com Nahemah, Hela, Muerte Por Mil Cortes o The Hidden Project, el seu debut Negative Abyss va cridar l'atenció d'una discogràfica tan important com Lifeforce Records, donada a la gran qualitat musical de les composicions i la cohesió entre diferents influències.

Aquest debut els va permetre actuar a dins i fora del país, compartint escenari amb grups com Carcass, Jinjer, Rainbow o Opeth. Ara, amb el nou editat Sublime Emptiness presenten un llarg a on la foscor i la melancolia extreta de la barreja d'elements propis del Death Metal, el Doom Metal i els sons més Post, està fent que sigui un dels discos més destacats del passat 2019.

ASSOT (Death Metal, Catalunya)
El nom d'Assot no és desconegut a l'escena undergound catalana, per una banda perquè diversos dels seus components militen a Moksha però, sobretot, perquè els seus dos llarga durada Bullen les calderes i Territori Hostil, que han fet que es facin un renom a l'escena en molt poc temps.

Influenciats pel Death'n'roll de tall suec, tipus Entombed o High on Fire, i per la tradició oral del Montseny amb llegendes folklòriques de bruixes i monstres, la seva proposta és única. És un grup que costa de veure en directe i tindrem el plaer de poder gaudir del seu directe intens i la seva brutal execució.

  • Accessible

Activitats relacionades

Roba Estesa en concert

Tipus: Música
Quan: 24/09/2021 - 22:00 h
On: Pati de l'Escola Josep Tarradellas

Sufrida Calo y los Diego Ribeiro

Tipus: Música
Quan: 24/09/2021 de 22:00 a 23:15 h
On: Pati de l'Escola Bernat Metge