Esteu aquí

Jugateca: el gran arbre

Realitzarem un viatge imaginat amb el conte del gran arbre per apropar-nos al arbres, i prendre consciencia de la importància dels parcs urbans, per tal de potenciar el respecte, la sensibilitat i la protecció activa

Per començar l’activitat, s’explicarà un petit conte: El Gran Arbre. Aquest ens permetrà introduir als particpants, sobretot als més petits, en el món dels arbres d’una manera lúdica i divertida. Posteriorment farem un itinerari pel parc i descoberta dels seus arbres i finalitzarem l'activitat amb una petita manualitat.

Es contemplaran totes les mesures preventives necessàries per al desenvolupament d'aquesta activitat donada la situació de pandèmia sanitària de la COVID19. La capacitat de l'aforament de l'activitat s'establirà segons les restriccions vigents en el moment de fer l'activitat. 

La Jugatecambiental ofereix un munt de propostes per gaudir en família per aprendre moltes coses sobre els parcs metropolitans, la natura i el medi ambient, mentre juguem i fem activitats. Hi trobarem un punt d'informació del parc i el seu entorn i un espai de joc lliure. Activitats tots els  diumenges del 21 de març al 6 de juny de  2021 al parc Nou i al parc del Riu.

ACTIVITAT GRATUÏTA.

  • Accessible

Activitats relacionades

Mercat de pagès

Tipus: Proposta
Quan: 30/10/2021 de 8:00 a 14:00 h
On: Plaça Pau Casals

Jugateca: La fauna secreta del parc

Tipus: Visita o itinerari
Quan: 31/10/2021
On: Jugateca del parc Nou

Jugateca: Fem un hotel d'insectes

Tipus: Jocs
Quan: 31/10/2021
On: parc Nou