Esteu aquí

JORNADES SOM DIVERSITAT

 

El divendres 3 de desembre és el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional. Per tal de commemorar aquesta data, el Programa Municipal de les Persones amb Diversitat Funcional de l’Ajuntament del Prat durà a terme, en col·laboració amb les entitats de la ciutat, les jornades “Som diversitat”.

L’objectiu d’aquestes jornades, que se celebraran els propers divendres 3 i dissabte 4 de desembre, és donar visibilitat a les persones amb diversitat funcional i sensibilitzar a la ciutadania pratenca sobre les necessitats del col·lectiu. A més, serviran per donar a conèixer la important tasca que desenvolupen les associacions i entitats de persones amb diversitat presents al Prat.

Les jornades “Som diversitat” començaran el divendres 3 de desembre a les 17 h, amb una exhibició de gimnàstica adaptada, ja que l’activitat física és fonamental per mantenir una vida activa i saludable. El públic assistent podrà comprovar que qualsevol activitat sempre es pot adaptar a les necessitats d’un col·lectiu concret.

 

  • Accessible

Activitats relacionades