Esteu aquí

Influencers: els nous referents dels adolescents a les xarxes socials.

Influencers”, “youtubers”, “tiktokers”, “instagramers”... Si tens un fill o una filla adolescent, segur que aquestes paraules et sonen. L’impacte del món digital en la vida dels nens i adolescents és innegable, i en la xarxa han trobat els icones de les seves generacions, tant els clàssics -com poden ser cantants, actors i actrius, esportistes, etc.-, com els més moderns: els influencers de moda. La majoria d’ells no suposen una amenaça, però alguns dels més populars acostumen a perpetuar estereotips de gènere i altres conceptes poc realistes que poden impactar negativament en els nens i nenes que es troben en aquesta etapa de transició a la vida adulta, i que són els i les més necessitats/des d’uns referents saludables.

En aquest taller volem reflexionar sobre la importància d’estar actualitzats/des sobre quins són els referents dels nostres fills i filles en les xarxes socials i de poder ajudar-los a desenvolupar un esperit crític.

La sessió serà virtual a través de zoom, enviarem l'enllaç amb antelació a les persones inscrites. Les places són limitades, cal fer inscripció a soaf@elprat.cat o al telèfon 634 35 97 84.

Amb Carla Santesmases i Ariadna Sureda, psicòlogues i terapeutes familiars del SOAF

Activitats relacionades

Què volem dir quan afirmem que som éssers vulnerables?...

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 24/05/2022 de 19:00 a 20:30 h
On: Cèntric Espai Cultural

Nutrició durant la menopausa

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 25/05/2022 de 18:00 a 19:30 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Salut, treball i gènere

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 26/05/2022 de 18:00 a 19:30 h
On: Centre de Promoció Econòmica