Esteu aquí

Hola Raffaella - Tribut a Raffaella Carrá

Hola Raffaella

Arriba l'espectacle HOLA RAFFAELLA, el tribut a la gran diva Raffaella Carrá. Agafant el nom de famós programa de televisió que ella presentava, arriba un show de ritme trepidant, amb música i ball en directe.
Un espectacle per totes les edats, on fem un repàs a tots els seus èxits i coreografies que van marca una època. Un repertori plè d'èxits ballables, frescos i desenfadats: "Para hacer bien el amor", "Que dolor", "En el amor todo es empezar" "Fiesta", "Caliente Caliente caliente", "Rumore" ...

La cantant i ballarina italiana Vanessa Grillone dona vida a Raffaella. Amb el seu accent italià tan característic i la seva caracterització fa que, des del primer moment, el públic recordi a la Carrà original. Acompanyada d'una banda amb músics de reconeguda trajectòria nacional que han girat amb Jarabe de Palo, Rosario, Iggy Pop, Serrat, Moncho, Olga Guillot, Ariel Rot, Els Pets o Loquillo entre d'altres.

Per acabar de reproduir aquella època, no falten els ballarins que, junt amb la Raffaella, plasmen fidelment el ball i l'estètica d'aquells anys 70-80, amb coreografies pensades i creades per l'ocasió, pel coreògraf Victor Rodrigo.

Activitats relacionades

Concert: La Plata + Pinpilinpussies

Tipus: Música
Quan: 03/12/2022 de 22:00 a 0:30 h
On: La Capsa

14è Concurs Fotogràfic del Pessebre Vivent 2022

Tipus: Proposta
Quan: Del 10/12/2022 al 11/12/2022
On: CEM Julio Mendez (entrada per c. Riu Llobregat)