Esteu aquí

Gira el Món: "Crímenes de hambre", de Miguel Pajares

Espai per compartir la lectura d'aquesta novel·la negra, dinamitzada pel propi autor, en Miquel Pajares.

La novel·la narra la misteriosa mort de la prestigiosa activista nord-americana Susan Moore en aigües del port de Barcelona desencadenarà una recerca que portarà al policia Samuel Montcada a recórrer mig món amb la finalitat de desemmascarar un crim global que va més enllà de l'assassinat.

No obstant això, la mort de Susan Moore no és més que la punta de l'iceberg d'una trama mundial duta a terme per organitzacions de reconegut prestigi que, disfressades amb les seves polítiques d'ajuda al Tercer Món, no només perjudiquen el desenvolupament, sinó que creen desequilibris socioeconòmics per a benefici d'uns pocs.

Amb l'ajuda d'un economista, un ex agent de la CIA i una policia guatemalenca, Montcada anirà revelant al lector una realitat política, econòmica i social de molts països en desenvolupament, que, a mesura que avança el llibre, el faran estremir.

I és que Miguel Pajares, una vegada més, ens condueix per un complex laberint d'institucions i Governs que estan darrere de crims en massa dels quals, sense saber-ho, moltes vegades acabem sent còmplices.

  • Accessible

Activitats relacionades

Webinar amb la defensora dels drets de les dones i dret...

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 26/10/2021 de 9:00 a 10:00 h
On: Activitat virtual

L'hora del conte: "El rovelló petit" i "El gorreta...

Tipus: Lectura
Quan: 26/10/2021 - 18:00 h
On: Biblioteca Antonio Martín

Inscripcions Obertes

Webinar amb la defensora dels drets LGBTI+, Karla...

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 28/10/2021 de 9:00 a 10:00 h
On: Activitat virtual