Esteu aquí

Fes el teu cartell pel 8M - Cicle #EnFemení

Per celebrar i reivindicar el Dia Internacional de les Dones, el Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa de forma compartida amb les entitats i grups amb vincle amb l'equipament ofereix, durant tot el mes de març, tot un seguint d'accions i propostes, dins el cicle En Femení.

Busca la teva reivindicació feminista preferida i fes-nos-la arribar via correu electrònic, abans del 3 de març. La imprimirem en un cartell que formarà part d'aquest acte reivindicatiu promogut per la comissió encarregada d'organitzar el cicle 'En Femení'.

De l'1 al 4 de març, amb cita prèvia, us convidem a venir al Centre Cívic a intervenir algun dels cartells amb tècniques com costura, brodat, scrap o collage que tindrem preparats al Ribera i emporta't els que vulguis per penjar-los en punts estratègics del barri.

Enguany, la comissió organitzadora del cicle 'En Femení' està formada per: ASCA, AVV Sant Jordi-Ribera Baixa, Castellers del Prat, Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa, Comunitat Musulmana del Prat, ETC Teatre, Grup de Dones Romi Sastipen i Puro Teatro.

Activitats relacionades