Esteu aquí

Estrena del documental “Valor social. Ciutat Cooperativa”

Projecció del film documental  de 50 minuts sobre la tasca  que realitzen algunes de les  principals entitats d’economia  social i cooperativa de la  ciutat i sobre la feina de  calcular l’impacte social que  generen. Una extraordinària  ocasió per conèixer per dins  algunes de les iniciatives  socials i ciutadanes que tenim  al Prat. Dirigit i muntat per  Toni Gonzalez.

Una producció de l’Ajuntament del Prat de Llobregat amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. Direcció, operador càmera, edició i color, Toni González. Producció, Montse Enguita. Operadora càmera, Imma Quesada. Amb la participació de Marta Mayordomo (ajuntament del Prat) impulsora del projecte, José Luis Retolaza (GeaAcounting), Antoni Pedrero i Dolors Camats (Cooperativa Obrera de Viviendas), Dàmaris Morte i Olivia Ortega (CPS Francesc Palau), Marga Garcia i Jordi Garcia (Fundació Rubricatus), Àlex Pujol i Elena Calandria (Fundació Cassià Just-Cuina Justa), Marcelo Montori (Fundació Esperanzah), Mireia Barba i Anna Gras (Fundació Espigoladors); Maria José Navarrete, Ruben Pérez i Victor Garcia (Fundesplai); Mireia González, Carme Pardo i Violeta Palazón (GATS), Mercè Botella i Judith Parés (Som Connexió), Carlos Fernandez i Ruben Bagüés (Uikú Coworking del Prat), Mireia Casanovas i Alba Barbarà (SaóPrat), Lucia Melendo i Silvia Ayuso (Lavola Anthesis).

Dins la programació del Maig Cooperatiu 2021. 

Entrada gratuïta. Recollida d'invitacions al propi cinema a partir de les 18 hores. Accés a la sala a les 19 hores. Finalització aproximada de l'acte 21 hores.

 

  • Accessible

Activitats relacionades

El hombre del norte

Tipus: Cinema
Quan: 22/05/2022
On: Cinema Capri

Alcarràs

Tipus: Cinema
Quan: 22/05/2022
On: Cinema Capri

Comunitats Energètiques i Economia Social

Tipus: Proposta
Quan: Del 23/05/2022 - 11:00 h al 23/05/2022 - 13:00 h
On: Online

Inscripcions Tancades