Esteu aquí

Espectacle familiar: Paisatges. Estudi #1

Paisatge. Estudi 1#

Espectacle recomanat  per a famílies amb nadons de 0 a 3 anys.

Dansa i música en directe en un espectacle participatiu a càrrec de la companyia Crea Moviment. Una experiència artística on, a partir de la dansa contemporània i la música interpretada en directe, l’espectador formarà part de la proposta activament. 

Dues ballarines i un pianista, dibuixen amb el cos i la música paisatges abstractes, juganers, íntims, suggeridors…. Un element senzill, la cinta de pintor, genera moments d’enorme bellesa quan es troba amb l’univers infinit del nadó, meravellat per la novetat i convidat per les intèrprets a l’exploració i el joc.

L’espai, el vestuari i la posada en escena s’inspiren en l’obra del pintor i escultor Pablo Palazuelo i els participants que s’hi endinsen gaudeixen d’un espai que els permet ser observadors, però també descobrir-se ballant, jugant, construint i transformant l’espai.

Aquesta activitat forma part del festival Dansa Metropolitana que se celebra del 10  al 26 de març a municipis de l'Àrea Metropolitana. Pots consultar tota la programació del festival a: www.dansametropolitana.cat

  • Accessible

Activitats relacionades