Esteu aquí

Espectacle familiar: Les ombres que conten contes

Temes: Cultura
Categories: Centre Cívic Jardins de la Pau
TIPUS: Teatre
Per a qui: Familiar
Les ombres que conten contes

A càrrec de la companyia El Gecko con Botas. 

Espectacle familiar recomanat per a famílies amb infants a partir de 4 anys.

Un viatge exòtic a la cultura d’Indonèsia: les seves històries, els seus paisatges i la seva música. A través de distintes tècniques d'ombres en Damián i la Clementina ens expliquen tres contes tradicionals dediferents illes d'aquest país: “Vés a dormir gecko!”; “El turbant màgic” i “L'acord amb el sol”.

Un gecko que no pot dormir a causa de la llum intermitent que fan les cuques de llum. Un heroi que salvarà el destí d'un poble amb el seu turbant màgic. Una trobada entre el sol i dues nenes on s'acordarà les hores de llum en els camps de collita.

Un treball de gran qualitat que a més introdueix l’espectador en un triple registre de creuament cultural: la saviesa de l’escola teatral argentina, la riquesa plàstica d’una titellaire catalana oberta al món i a l’aventura, i una de les tradicions més importants encara vives: la del Wayang Kulit d’Indonèsia.

La companyia El Gecko con Botas està formada per la titellaire i artista visual  catalana, Clementina Kura-kura, i el director, actor i dramaturg argentí, Damián Bojorque. Uneix diferents tradicions per explicar històries i posar en escena espectacles plens de significats i “resignificacions”.

  • Accessible

Activitats relacionades

Cine fòrum 25N

Tipus: Cinema
Quan: 01/12/2021 de 18:30 a 20:00 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Tardes Joves a Jardins

Tipus: Proposta
Quan: 07/12/2021 de 17:00 a 18:30 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau