Esteu aquí

Enribera't a la fresca: 'Ye Orbayu' Cia. Vaques

#Enriberat a la fresca:

'Enribera't a la fresca' és un cicle de propostes escèniques durant el mes de juliol, on la música, la dansa, el teatre i el circ ompliran la terrassa del Ribera per fer-nos gaudir d'uns divendres diferents, amb molt d'art.

‘Ye ORBAYU’ és un espectacle de circ sense text, amb música en directe i molt d’humor, on equilibris i clown es barregen en aquesta obra, definida per la crítica com: una peça desequilibrada, agraïdament grotesca, una dansa descompassada de bèsties desolades, un duo de clowns desfasats, que saben guanyar-se al públic fent equilibris sobre taules, cadires i ampolles de cava.

ORBAYU és el nom que, en llengua asturiana rep la  pluja fina i persistent que ho xopa tot i, YE  correspon a la tercera persona del singular del verb ser. La Cia. Vaques amb aquest espectacle pretén ser com aquesta pluja: persistents, fins i penetrants i xopar tot al seu pas d'humit i verd riure. La resta del que fan, és poesia visual i noves dramatúrgies de l'humor.

José Luis Redondo i Jorge Albuerne, juntament amb el músic Xabi Eliçagaray, ens presenten aquest espectacle definit com: Circ Rural Trash reconfortantment brut i honest sense cap rastre del perillós, trampós i recurrent clixé de la cursilería i la monada. 

Amb el suport de:

Logotip_Diputacio.jpg

Activitats relacionades