Esteu aquí

Encara hi ha algú al bosc

ACTIVITAT CANCEL·LADA

ENCARA HI HA ALGÚ AL BOSC, Anna Maria Ricart Codina

Quan acaba una guerra?

Va passar al cor d’Europa, a dues hores d’avió de Barcelona. Aquí gaudíem de l’eufòria olímpica. A Sarajevo l’havien viscuda uns anys abans. De sobte, la TV ens servia imatges dels camps de concentració a Bòsnia i Hercegovina, barrejades amb el recompte de medalles olímpiques a Barcelona. El novembre de 2020 farà 25 anys que va acabar oficialment aquella guerra, on entre 25.000 i 50.000 nenes i dones van ser violades com a estratègia de neteja ètnica.

Els focus i les càmeres ja no hi són. Però, ha acabat la guerra per les supervivents i pels fills i filles nascuts d’aquelles violacions?

 

Una producció de Teatre de l'Aurora i Cultura i Conflicte

Amb la col·laboració del Teatre Nacional de Catalunya

Amb la coproducció de Temporada Alta

Agraïments: Fondacija lokalne demokartije (Fundació per a la  Democràcia Local, Sarajevo), Udruzenje Žene-Žrtve  Rata (Associació de dones víctimes de la guerra,  Sarajevo), Zaboravljena djeca rata (Associació Nens  oblidats de la guerra, Bosnia i Hercegovina), Delegació  de la Generalitat de Catalunya als Balcans, Corporació  Catalana de Mitjans Audiovisuals, Teatre Municipal  l’Ateneu i Gralla Manufactures Teatrals.

 

  • Accessible

Activitats relacionades

Concert: Laura Sam i Juan Escribano

Tipus: Música
Quan: 10/12/2022 de 22:00 a 23:30 h
On: La Capsa

Descobrim la clàssica: Les veus de l'òpera (II)

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 13/12/2022 de 19:00 a 20:30 h
On: Cèntric Espai Cultural