Esteu aquí

En Off

En Off

En Off, de Julio Ant. García Vega

Quan envellim, comencem a perdre part del que hem estat, agreujant-se amb la pèrdua de les nostres funcions cognitives, la del pensament i els nostres records.

"En Off" recapta fons per a l'Associació de familiars de l'Alzheimer (AFA) i planteja la duresa d'una malaltia cada vegada més freqüent, l'Alzheimer.

En aquesta peça es mostra la realitat tal qual i es crea el dubte que els records segueixen en la consciència de les persones i que sempre perviuen en el pensament.

Tot es va morint des del moment en què es deixa de ser un mateix... O pot ser no...

En Off està escrita i dirigida per Julio Ant. García Vega i interpretada per Rosi Salès, Ramón García, Yolanda Domenech, Leny Ortiz, Lídia Fortuny, Izan García, Fefi Romero, Gemma Cobo i Trini Villalba. La música i les veus corren a càrrec de Delfina Machicote, Paula Aguilar, Janet Ortiz, Marta de las Heras,  Elena López i Xavier Company "Bitxe" . L'audiovisual el signa Adrià Moreno i Estrella Díaz. Madaly Ortiz i Gemma Cobo en són les ajudants de producció i de direcció, respectivament.

Música en directe.

* Si algú desitja fer algun donatiu, s’ha creat una fila 0. Per a més informació, us podeu adreçar a la Cia Puro Teatro o a l’AFA Baix Llobregat, indistintament .

 

Més informació i programa de mà de l'obra aquí.

 

  • Accessible

Activitats relacionades