Esteu aquí

"El preu", amb Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluis Marco i Rosa Renom

El preu

Ull, canvi de data!

Amb motiu de la convocatòria de vaga prevista pel proper 8 de març, “El Preu” canvia de data a DIJOUS 7 DE MARÇ A LES 21 H. Tothom que hagi comprat l’entrada podrà assistir a la sessió del dia 7 sense bescanviar-la. Les persones que no puguin assistir i vulguin recuperar els diners de l’entrada han adreçar-se per mail a teatremodern@elprat.cat . Lamentem les molèsties que es puguin ocasionar.

La directora Sílvia Munt porta a escena aquest clàssic d’Arthur Miller, una història sobre l’enfrontament entre dos germans que parla de les conseqüències de les nostres decisi­ons.

Com reaccionem da¬vant de la precarietat econòmica dins d’una mateixa família? (...) Com afrontem el fu¬tur? Quin és el preu de les nostres eleccions?

Dos germans es retroben a les golfes de la casa familiar després de 16 anys sense parlar-se. D'aquí a poc temps, la casa ha de ser enderrocada i en Víctor, un humil policia a punt de retirar-se, i la seva dona Esther convoquen el germà gran, en Walter, cirurgià d'èxit, a una trobada amb el taxador per decidir el preu dels vells mobles familiars. Tot va bé, fins que els records fan despertar els fantasmes tancats en aquest vell àtic.

Fitxa Artística

Autor: Arthur Miller. Traducció: Neus Bonilla i Carme Camacho. Direcció: Sílvia Munt. Ajudanta de direcció: Daniela Feixas.

Intèrprets: Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco, Rosa Renom.

Escenografia: Enric Planas. Il·luminació: Kiko Planas (AAI). So: Jordi Bonet. Vestuari: Antonio Belart. Audiovisuals: Raquel Cors i Daniel Lacasa. Coordinació tècnica: Jordi Thomàs. Construcció d’escenografia: Taller d’escenografia Castells s.l i Jorba-Miró taller d’escenografia.. Regidoria: Maria Miralda. Direcció de producció: Nati Sarriá. Producció executiva: Macarena García.

Una producció de: Bitò, Grec 2016 Festival de Barcelona i Focus

Durada de l’obra: 1 hora i 45 minuts (aprox.)

  • Accessible