Esteu aquí

El porquet que volia veure el món des de dalt

Aquesta és la història d’un porquet que té un somni dins el cor: Vol aprendre a volar, des de ben amunt vol veure el món! I és per això que un dia s’escapa. Fora la reixa nous destins l’esperen. Llum de lluna, roures i pins, i un petit i esvelt camí. L’udol de llop ressona a la nit….auuuu!!!

Un espectacle d’ombres xineses ple d’emocions i poesia: un conte que us convida a viure les aventures que un porquet afronta en el seu viatge nocturn cap al naixement d’un nou dia; un conte que parla de la profunda amistat que hi pot haver entre els humans i els animals, un conte on un dels protagonistes és un nen que es diu Bernat i el seu desig més gran és tenir un animal de companyia.

Es tracta d’una història que parla de superació i de la voluntat per a assolir reptes personals, per molt impossibles que puguin semblar. Aquesta història també parla del respecte, la comprensió i el bon tracte que es mereixen els animals com a éssers sensibles, intel·ligents i generosos que ens regalen la seva companyia ensenyant-nos moltíssimes coses importants.

Podeu fer un tast fent clic aquí

Recomanada a partir de 3 anys

Guió original i direcció: Kerstin von Porat

Actors manipuladors: Emil Gutiérrez von Porat i Kerstin von Porat

Música: Cançons i fragments de “Peçes per a infants” de Dimitri Kabalevsky

Piano: Kerstin von Porat

Durada: 42 minuts


 

  • Accessible

Activitats relacionades

Estación espacial

Tipus: Teatre
Quan: 09/07/2020
On: Teatre L'Artesà

NoDjSession: Ángel Roldan

Tipus: Música
Quan: 10/07/2020 - 21:30 h
On: La Capsa