Esteu aquí

El cine de Frida: Les flors de la guerra

cineforum

Com cada primer dimecres de mes, l'Associació Dones Progressistes Frida Kahlo organitza, al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa, un cine fòrum per reflexionar i intercanviar experiències i opinions a partir dels temes que es tracten a les pel·lícules que es projecten, en aquesta ocasió "Les flors de la guerra". 

Les flors de la guerra explica la història de John Miller, un home que treballa preparant cadàvers perquè estiguin llestos per a enterrar. Enmig de la segona guerra xinès-japonesa, el protagonista va a la ciutat de Nanquín, a la Xina. Allà, Miller es veurà embolicat en els terribles esdeveniments del 13 de desembre de 1937, quan les tropes de l'Exèrcit Imperial Japonès van irrompre a la ciutat i van cometre excessos i atrocitats que van convertir aquest dia en una autèntica massacre.

Quan el protagonista arriba a la catedral, troba a un grup de religioses d'un convent i a les prostitutes d'un bordell pròxim a la zona. John Miller es converteix en el seu protector i defensor i tots junts, hauran d'intentar sobreviure enmig del terror i el pànic que els tocarà sofrir.

Dirigida pel xinès Zhang Yimou, escrita per Heng Liu i Yan Liu i protagonitzada per Christian Bale (John Miller), Tianyuan Huang i Shigeo Kobayashi , Les flors de la guera, és és l'adaptació cinematogràfica de la novel·la de Geling Yan, titulada 'Les 13 dones de Nanquín'.

  • Accessible

Activitats relacionades

Voy a pasármelo bien

Tipus: Cinema
Quan: 20/08/2022 - 0:00 h
On: Cinema Capri

Un héroe samurai: la leyenda de Hank

Tipus: Cinema
Quan: 20/08/2022 - 0:00 h
On: Cinema Capri

Un héroe samurai: la leyenda de Hank

Tipus: Cinema
Quan: 21/08/2022 - 0:00 h
On: Cinema Capri