Esteu aquí

"Èdip", de Sófocles. Amb Julio Manrique

Èdip

Julio Manrique es posa a la pell del rei de Tebes a Èdip, la gran tragèdia de Sòfocles. Una posada en escena despullada, dirigida per Oriol Broggi, en la qual la paraula i una gran companyia en són les grans protagonistes.

La versió de Jeroni Rubió Rodon ofereix una revisió contemporània d’una de les grans tragèdies gregues que convida l’espectador a observar la realitat que l’envolta des d’una visió crítica i reflexiva.

Oriol Broggi porta a escena la tragèdia d’un dels personatges més famosos de la literatura clàssica. Una història sobre

El destí i la lluita de l’ésser humà contra sí mateix que explica com gestionem els canvis de paradigma com a éssers humans.

Èdip, de Sòfocles. Versió Jeroni Rubió Rodon. Dramatúrgia Marc Artigau i Oriol Broggi. Direcció Oriol Broggi

Interpretació:  Julio Manrique, Carles Martínez, Marc Rius, Mercè Pons, Ramon Vila, Miquel Gelabert Clara de Ramon

Escenografia Roger Orra i Oriol Broggi. Il·luminació Pep Barcons. Vestuari Anna Ribera. Espai sonor Damien Bazin. Ajudant de direcció Marc Artigau

Cap de producció Maite Pijuan. Producció executiva Marina Vilardell. Ajudant de producció Maria Muntané. Cap d’oficina tècnica Moi Cuenca. Regidora i sastressa Sílvia Domingo. Caps tècnics del teatre Sergio Lobaco i Raúl Martínez. Construcció de l’escenografia Taller d’escenografia Castells i Joan Jorba. Confecció vestuari Època, Godetes, I.T, Agnès Costa i Giulia Grumi. Premsa Anna Casasayas i Clara M. Clavell. Màrqueting i comunicació Publispec. Disseny gràfic Santi&Kco. Estudiant en pràctiques de direcció Hugo Cagliari

Agraïments Kao Chen Min, Pablo Derqui, Marc Serra, La Perla 29

Producció de Teatre Romea

Durada de l’obra: 1h 50 minuts aproximadament (sense entreacte)

 

 

  • Accessible

Activitats relacionades