Esteu aquí

Dijous teatre: "Teenage Dream", amb Projecte Nisu

Teenage Dream

Teenage Dream és el pitjor capítol de la teva sèrie preferida. La protagonista no hi surt i els secundaris proven d’arrossegar una trama feble plena de llocs comuns. És un temps perdut escrit pel guionista més inexpert. Però en un gir del tot inesperat el mateix capítol es rebel·la fent aparèixer una heroïna pop que desestabilitza tota la temporada. Ella no surt al guió però ha vingut per quedar-se i reclamar el seu paper de protagonista absoluta de tota la història.

Projecte NISU pretén indagar sobre la vivència de tres personatges que viuen de ple la fase de l’adolescència; tant pares com l’adolescent construeixen un món nou, de trànsit, on emergeixen noves formes de relacionar-se, nous rols, nous valors. L’adolescència és una fase de confluència de sensibilitats com el dubte, el despotisme, l’experimentació o el desbordament i també de tòpics i patrons que serveixen de fonaments pels valors de l’edat adulta.

La companyia vol recuperar un llenguatge tret de la cultura televisiva distorsionant-lo per generar un discurs sobre els moviments interns i externs que provoca l’adolescència posant en qüestió els models que ens arriben, mons comercialitzats, de colors alegres aparentant una realitat bonica però, tot i així, mons de cartró pedra revelant una mediocre fragilitat.

Fitxa artística

Una creació de Projecte NISU.

Intèrprets: Guillem Gefaell, Xavier Torra i Albert Pérez Hidalgo.

Escenografia i vestuari: Margherita Mantovani. Disseny de so: Oscar Palenque i Guillem Gefaell. Disseny de llums: Oscar Palenque. Disseny gràfic i vídeo: Oscar Palenque i Alex Sánchez.

Una co-producció de Projecte NISU i Teatre Tantarantana.

 

  • Accessible

Activitats relacionades