Esteu aquí

Dijous teatre: "Rebota rebota y en tu cara explota, d'Agnès Mateus & Quim Tarrida

Rebota rebota y en tu cara explota

Ens hauria d’explotar la vida a la cara més sovint ...

Sortim a celebrar el futbol a cents de milers. Ens mengem els plàstics que llencem, a l’estómac dels peixos que ens preparem per sopar. Ens venem els pisos i els apartaments a preus impossibles per nosaltres mateixes i després ens manifestem contra el turisme.  Els nostres amics s’han convertit en polítics i ara viuen dins un despatx. Assassinen dones a raó de dues per setmana des de fa 10 anys i nosaltres encara ens hem de continuar defensant i justificant davant la gent que ens escolta. Això si, que no falti el minut de silenci davant la porta de cada ajuntament amb cada mort.
 

Les dones no “perdem” la vida, a les dones ens assassinen. Comencem a dir les coses pel seu nom. Hem de perdre la por a paraules com assassinat, suïcidi, mort, acudit fàcil, merda seca, metàstasi, leucèmia, calvície, gordura, gra de pus, hemorroides, caca, asfíxia, menyspreu, avortament, eutanàsia, poligàmia, ventre de lloguer, adulteri, vòmit, moc sec, colonoscòpia i amor.

Parlar de la nostra passivitat, de l’acció de les gents petites que està canviant el món poc a poc, del nostre abandó, de l’esperança que ens queda, de l’amor, del desamor, del meu despotisme, que ningú coneix i alguns pocs pateixen, de la violència, de la meva violència, de la teva violència...

... ens hauria d’explotar la vida a la cara més sovint ...

Rebota Rebota y en tu cara explota és un projecte escènic d’Agnés Mateus  i Quim Tarrida.

 

Creació i Direcci  Agnés Mateus i Quim Tarrida. Disseny de llums Carles Borràs Espai sonor i audiovisual Quim Tarrida Equip tècnic Carles Borràs i Quim Tarrida Intèrpret Agnés Mateus Col·laboradors Pablo Domichovsky i Ismael Mengual Foto Quim Tarrida

Rebota rebota y en tu cara explota es va estrenar al Festival TNT el 30 de setembre de 2017.

És una coproducció del Festival TNT – Terrassa Noves Tendències 2017, l’Antic Teatre i Konvent (Berga).

Amb el suport de: La Poderosa, Nau Ivanow i el Teatre La Massa (Vilassar de Dalt).

Agraïments especials a Gabriela Oyarzabal, Semolinika Tomic, CUBE, Conrado i Martí Soler, a la família Konvent, Maria Mateus, Bcn Props, Carles Fígols i Teatre La Massa (Vilassar de Dalt).

www.facebook.com/RebotaRebotaYEnTuCaraExplota

# RebotaRebotaYEnTuCaraExplota

Durada: 60 minuts

Llengua: castellà i català

 

  • Accessible

Activitats relacionades

Ballada de sardanes - Dia de la Dona

Tipus: Ball
Quan: 03/03/2024 - 11:30 h
On: Plaça de la Vila